maandag 7 oktober 2013

Haken maakt me blij en........

Een weekendje België en Zeeuwse kust.
Al een tijdje lees en bekijk ik de prachtige creaties op het blog van Jeanet, Blij dat ik brei.
Benieuwd  naar haar winkel het mooie garen van Unicat leek het me leuk om haar te bezoeken.
Na een paar mailtjes over en weer, hoeveel bollen Unicat heb je nog op voorraad, zit mijn kleur erbij reden we vanuit ons logeeradres in België naar Arnemuiden. In haar prachtige winkel met kleurrijke garens een ware snoepwinkel. Ik stelde me voor en vertelde van de mailwisseling over de garens en Jeanet wees meteen naar de bollen 'die nog over waren'. Begon shawls en omslagdoeken in gehaakte en gebreide versies te tonen. Het voelde heel vertrouwd, een creatieve klik in een garenwinkel met iemand die je nog nooit in real live hebt ontmoet. Wat heerlijk om je passie voor garen,patronen en mooie creaties met elkaar te delen.

Kiezen blijft lastig dus daarom de bollen Carmen en Vampire's Kiss meegenomen.
Twee prachtige sluitingen voor mijn gehaakte Shawls. En het boek van Myboshi is leuk! Past in mijn verzameling haakboeken. Laat de winter maar komen, lezen en haken en maken.

 Nice to meet you Jeanet :)

Prachtig zonnetje, blauwe lucht, genieten van het mooie Veere, langs Westkapelle en Zoutelande via Vlissingen naar België. De volgende dag een bezoek aan Brugge, zoveel moois! En als afsluiting van het weekend via Antwerpen weer naar huis. We komen nog eens!
3 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk weekend heb je gehad en wat leuk dat je langs het winkeltje bent geweest, de sluitngen zijn ook geweldig, ik ben benieuwd naar je omslagdoeken, succes ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooo, wat leuk, ik lees Jeanet's blog altijd graag. Succes met de Unicat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh, ik bloos!
  Maar die creatieve klik voelde ik ook hoor, super!
  Heel veel plezier met het garen :-)

  Hartelijke groet,
  Jeanet

  BeantwoordenVerwijderen